Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πιστοποίηση ECC – 12 με 14 Μαρτίου 2020 – Εκπαίδευση Φροντιστών με Πιστοποίηση ECC 2020» υλοποιείται από το ΚΕΚ Κέντρο Εκπαίδευσης Μακεδονίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ενδοκοινωνιακής Αποκατάστασης. Το σεμινάριο αποτελείται από 3 ημέρες εκπαίδευσης από 12 Μαρτίου έως 14 Μαρτίου. Την επόμενη ημέρα ακολουθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης.

Tα Βασικά Θέματα Εκπαίδευσης στην Κοινωνική Φροντίδα:

  1. Οι αξίες της κοινωνικής φροντίδας
  2. Προώθηση της ποιότητας ζωής για τα άτομα που φροντίζετε
  3. Εργασία με κίνδυνο
  4. Κατανόηση του ρόλου που έχει ο φροντιστής υποστήριξης
  5. Ασφάλεια στην εργασία φροντίδας
  6. Θετική επικοινωνία
  7. Αναγνώριση και ανταπόκριση στην κακοποίηση και την παραμέληση
  8. Εξέλιξη ως εργαζόμενος φροντιστής

Στο τέλος της εκπαίδευσης γίνεται η απαραίτητη εξέταση σε όλες τις θεματικές, έτσι ώστε να δοθεί το πιστοποιητικό ικανότητας του κοινωνικού φροντιστή Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Φροντίδας (ECC). Οι εξετάσεις δίνονται γραπτώς και η βαθμολόγηση και πιστοποίηση γίνονται απευθείας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες κοινωνικών επιστημών, ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό, επαγγελματίες υγείας, προσωπικό κοινωνικής φροντίδας, εκπαιδευτικούς, φοιτητές αλλά και όσους καλούνται να φροντίσουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Εκπαίδευση Φροντιστών 2020: 24 ώρες – ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 12 με 14 Μαρτίου

Κόστος συμμετοχής με τις εξετάσεις: 80€ (70€ για άνεργους)

Μετά το πέρας το μαθημάτων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το ΚΔΒΜ 2 ΚΕΚ Κέντρο Εκπαίδευσης Μακεδονίας, και σε περίπτωση επιτυχίας στις εξετάσεις το πιστοποιητικό ECC από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό.

Ενημερωθείτε άμεσα & υποβάλετε έγκαιρα την αίτηση σας στο KEK KEM !!

Πληροφορίες: Καπνοκοπτηρίου 15 και Αβέρωφ 29, Αθήνα, 2108836804